Malování předlohy na potisk hrníčku - blog Logotisk

13. 06. 2023, 12:15

Jste Vy, nebo Vaše děti kreativní? Rádi malujete a chtěli byste například někomu z blízkých udělat radost výjmečným dárkem dělaným od srdíčka? A nebo třeba jen sobě pro radost?

Pokud ano, máme pro Vás tip na výrobu potisku motivem, obrázkem z Vašich nápadů.

Vytvořili jsme pro Vás jednoduchý návod, jak na to:

  • Předlohu si nachystejte (čístý, bílý papír) nepomačkaný, cca v rozměru 8x20 cm (to je možná plocha pro potisk po obvodu hrníčku)
  • Malujte jak je libo pastelkami, tužkou, fixami, ale především vším, co je barevné a výrazné
  • Jakmile máte hotovo, stačí jen Vaši kresbu co nejlépe nafotit, popřípadě máte-li možnost tak naskenovat. Toto je asi nejzáludnější pasáž, ale na dobrém světle, a aby nám v obrázku nevznikaly různé stíny, atd., to s trochou trpělivosti a šikovnoti určitě zvládnete.
  • Obrázek pak uložit jako JPEG, nebo BMP v co největším rozlišení a velikosti. Nemusíte si ofocený motiv ořezávat v programech, pokud nemáte k dispozici, to vše již za Vás uděláme my.
  • Na našem e-shopu pak stačí objednat hrníček s potiskem na Vaše přání a přiložit daný soubor k objednávce a my se již o vše postaráme
  • Bude-li to nutné pak: motiv ořežeme tak, jak je potřeba pro potisk kolem hrníčku. Upravíme graficky ostrost, nebo barvy, bude-li se nám zdát, že je ale motiv moc špatně odfocený pak dáme vědět, co ještě vylepšit.
  • Ve výsledném potisku je ale nutné počítat s různými odchylkami a nádechy v barvách

Jak vypadá výsledný potisk na hrnčku s takto nakresleným obrázkem pak vidíte níže.

Co Vy na to? Jdete do toho? Pokud ano, my s Vámi také a velice rádi. Těšíme se na Vaše výtvory ;-)


Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

POTVRZUJI VŠE
PODROBNÉ NASTAVENÍ
NESOUHLASÍM