Tričko bavlněné s potiskem na přání, velikost S, barva trička tm.modrá, barva potisku oranžová

Potisk na bavlněné tričko menším nápisem, nebo logem. Cena od 259 Kč. Kvalitní tričko vysoké gramáže 200g/m2
Zobrazit více
259 Kč
ks
objednat výrobu
Zakázková výroba/potisk
záruka:24 měsíců
výrobce:Logotisk
popis
parametry
Produkt karta
Potisk bavlněného pánského trička menším logem, textem na vaše přání
 
  • Potisk vyhotovíme kvalitní, tenkou a elastickou PU fólií v jedné barvě: černá, bílá, žlutá, fialová, modrá, červená, dle domluvy je možnost doobjednání fólie k potisku ve zlaté, nebo stříbrné barvě, pak i barvy neonové: oražová, růžová, zelená a žlutá. Vzorníky ke shlédnutí najdete v popisu níže. Plnobarevná loga pak zpracujeme kvalitním, digitálním potiskem. Technologii potisku určujeme až dle vámí zaslaných předloh.
  • Materiál trička: 100% bavlna s vyšší gramáží 200 g/m2, zn. Malfini, klasický střih UNISEX.
Na informačním obrázku je zobrazeno, kde může být váš potisk umístěn. Jeden libovolný menší motiv cca 10 cm šíře ( např. rukáv, prso ) na triku je již zahrnut v ceně, každý další dotisk na tričko je již s příplatkem od 30 Kč/motiv. Motivy na trička vyhotovíme na přání do šířky 22-24 cm, týká se pouze nápisů.
 
Veškeré vaše nápady a přání k potisku řešíme přes e-mail. Pokud si nevíte rady, nebo máte jakékoliv dotazy, informujte se o možnosti výroby potisku ještě před objednávkou. Požadovaný návrh, nebo máte - li konkrétní obrázek, motiv, logo, nápis (formáty JPEG, PNG, BMP, CDR, SVG), prosíme zasílejte i s vašim dotazem na potisk v příloze e-mailu ke shlédnutí.  Jedině tak můžeme posoudit, zda je možné realizovat potisk naší technologií z vašich zaslaných předloh a navrhnout cenovou kalkulaci. Přejete-li si potisk vaší fotografií, nebo plnobarevný potisk, pak tato trička nabízíme zde: fototričko s potiskem na přání
 
 
Více informací například k množstevním slevám Vám upřesníme e-mailem
 

tabulka velikostí - Logotisk

Upozornění: Nespoléhejte na klasické značení velikostí,  přeměřte se dle tabulky níže a vyberte odpovídající velikost. Tolerance +/- 2 cm na šířku a výšku. Případná výměna, nebo vrácení u zakázkové výroby není možná. Viz.obchodní podmínky.
 
      potisk na přání vzorník - Logotisk.cz        neonový potisk - Logotisk.cz
 
Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

POTVRZUJI VŠE
PODROBNÉ NASTAVENÍ
NESOUHLASÍM