Tričko s fotografií-obrázkem-foto tričko, velikost M, barva trička žlutá

Foto tričko - digitální potisk motivem z vašich fotografií a obrázků. Dotisky na trička již od 30 Kč/motiv
Zobrazit více
379 Kč
ks
objednat výrobu
Zakázková výroba/potisk
záruka:24 měsíců
výrobce:Logotisk
popis
parametry
Produkt karta
Tričko určené pro potisk ve fotokvalitě dle vámi zaslané fotografie, barevných obrázků, apod.
  • Potisk je tvořen na kvalitní tričko s krátkým rukávem, střih UNISEX, materiál ze 100% bavlny s vysokou gramáží 190-200 g/m2
  • Potisk: zakázková kusová výroba potisku (kvalitní digitální potisk) na předním díle trička. Velikost potisku do formátu A4 (jeden libovolný motiv je již zahrnut v ceně)
  • Vhodné předlohy: barevné fotografie, plnobarevná loga a jakýkoliv vícebarevný obrázek v co největší kvalitě, můžete zasílat přímo z objednávkového formuláře a to ve formátu JPEG, BMP v rozlišení min. 300 dpi.
  • U varianty produktu pak zvolte velikost a barvu trička, kterou máme potisknout

Nabízíme i možnost dalšího dotisku na tričko od 30 Kč/motiv dle přání ( jméno, text, motiv, znak ) na rukáv, záda, druhý rukáv atd. Zájemce o dotisky prosíme o kontakt emailem. Cena dotisků se odvíjí od velikosti a složitosti daného motivu. Proto se předem raději informujte, zda můžeme vyhovět vašemu požadavku. Jaké požadujeme zasílat fotografie (kvalita, formát) na náš email klik na tento text.


Upozornění: Nespoléhejte na klasické značení velikostí,  přeměřte se dle tabulky níže a vyberte odpovídající velikost. Tolerance +/- 2 cm na šířku a výšku. Případná výměna, nebo vrácení u zakázkové výroby není možná. Viz.obchodní podmínky.

tabulka velikostí - Logotisk

Preferujete-li vzdušnější materiál, nebo byste rádi vyrazili v tričku sportovat, pak vám doporučujeme i potisk na funkční sportovní trička a to buď  fotografií, nebo logem firmy, nápisem, apod., Nabídka triček k potisku zde:

funkční tričko s potiskem pánské

funkční tričko s potiskem dámské

Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

POTVRZUJI VŠE
PODROBNÉ NASTAVENÍ
NESOUHLASÍM